domingo, 13 de mayo de 2012

ACTIVITATS MAIG

                                                          TEMPS DIVÍ I CIVIL

Les nostres campanes han servit per a marcar espais i moments solemnes, tant d’alegria com de tristor.
Han contituït al llarc de molts segles el mitjá de comunicación més avançat i efectiu, tant en la vida Religosa com en la Civil.

Per aquest motiu no deben oblidar els tocs Civil i en ló posible ficar-los en pràctica.

Nosaltres el passat dissabte 5 de maig ferem sevir les campanes per anunciar que l’ equip local dels benjamins havia guanyat la lliga de futbol matemàticament i en el camp de la poblaciò.

En aquest cas les campanes transmitiren a la población l’alegria, l’estat d’ànim de la poblaciò al coneixer la victoria dels xiquets.

No sols ha segut en aquesta ocasió, també l’any passat quant Espanya guanya el mundial de futbol a Africa també ferem servir les nostres campanes.

Els campaners de L’Alqueria estem convençuts de que hem de fer servir les campanes quant la població te motius d’alegria i així intentar que no es perden els tocs Civils.


N.S. DELS DESSAMPARATS
El passat dia 8 de maig com ja es habitual tots els anys putjarem a fer la coneguda Olla per a celebrar el dia de la Mare dels Dessamparats.
Aquest es el seu dia encara que es celebre en diumenge però el seu dia es el 8 de maig per aquest motiu per a que no s’oblide nosaltres ho senyalem amb tres vols de campanes.

ESMORÇAR DE GERMANOR

El passat diumenge dia 13 de maig en un lloc privilejat de L’Alqueria anomenat la casa de Rabat, una antiga alqueria a la falda de la muntanyeta de S. Miquel organitzarem un esmorçar de germanor entre els campaners de L’Alqueria i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de la Safor UPG.

Aquesta celebració molt esperada per la nostra part per aixi reafirmar la gran trajectoria d’amistat que portem desde l’any 2001.


No hay comentarios:

Publicar un comentario