lunes, 27 de junio de 2011

ACTIVITATS JUNY

 La Font d’Encarros

  El Dissabte dia 25 de Juny vam marcar la vespra del Corpus Cristi a la població de La Font d’Encarros.

    De les 12h fins les 13h estiguerem real·litzant diferents tocs, repics i voltejos: Toc de l’Angelus, Cor de Corpus Cristi en menor i en major, volteig de campanes tradicional començant de menor a major i per acabar de major a menor i per ultim ferem 3 vols de campanes amb l’Olla el qual creem que era el vol de campanes de la Safor ja que al lloc que el fiquem en pràctica després ens diuen que així es voltejaven les campanes, però això no ho podem afirmar.



Corpus Cristi a Lorca (Murcia)

    Diumenge a les 6 del mati ens toca el despertador després de gitar-nos a les 3 del mati perque el dissabte tinguerem la presentació de festes de la nostra població.

    Be a les 7 del matí tots i tot preparat partim amb molta ilusió direcció a Lorca (Murcia), en viritat estem cansats però l’objetiu val la pena.

    Participem en la Sagrada ceremònia del Corpus Cristi, la ceremonia es tingue que celebrar a la plaça d’Espanya per l’estat en que ha quedat la ciutat després del terràtremol patit en aquesta ciutat.

    Aquesta ceremònia fou retransmesa en directe el mateix dia per televisió Espanyola en el canal 2, després en acabar aquest acte comença la processó del Corpus la qual l’encapçalarem nosaltres amb el campanomòbil ficant en pràctica tocs, repics i diferents voltejos durant tot el recorregut.

    En acabar la gent allí present es llança sobre nosaltres per a transmetrens la seua alegria per al iniciativa que haviem tingut. Això val tots els dinés del món. Fins i tot vingue alguna persona amb llàgrimes als ulls donan-nos les gràcies i dienmos que el só de les campanes a la població de Lorca des de el dia del terratremol habia dessaparegut per complet i el sentir el só de les nostres campanes els va emocionar fins tal punt que a nosaltres també de tant en tant teniem el llagrimal a punt d’esclatar.

    Francament ens sentim orgullosos d’aquesta iniciativa i no dubtarem en repetir-la sí la circunstancia Déu no vullga ho requereix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario