Activitats 2010

ACTIVITATS DEL ANY 2010
    El divendres dia 1 de Gener participem en el conçert plurifocar a Gandia amb motiu de l’any Borgia de LLorenç Barber. “El món no té orelles per escoltar un tró semblant” . Participarem els campaners de L’Alqueria i els d’Albaida tocant en els campanars de la Col·legiata de Gandia i en el de Sant Josep.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    Cavalgada dels clàssics a Gandia de la ma de Plutja Teatre. 1º el dia 23 de gener a Gandia, 2º el 18 de juliol a la platja de Gandia, 3º el 8 d’agost tambe a la platja de Gandia i la 4º que esta per a realizar será el dia 18 de dessembre a Gandia per a final·litzar l’any Borgia.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
   El dissabte 24 d’abril col·laborem en l’encontre de dolçainers i tabaleters a Rafelcofer “la Retrobada”.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    La vespra del dia de Sant Jaume el 24-07-10 partim dirección a Castielfabib a la XV Trobada de Campaners.

 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


campanar d'Amoines
    26 d’agost realitzem els tocs pertinents a la processó i voltejarem les    campanes en honor del Crits de la población d’Almoines.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,   Procesó a la población de Beniarbeig en honor a Sant Roc el dissabte dia 28 d’agost.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  12 de Setembre misa de campanya en honor al Sants de la Pedra Sants Abdon i Senen a la ermita de L'Alqueria de la Comtessa
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
   Xº Aniversari de L’Associació Campaners de L’Alqueria de la Comtessa i XVI Trobada de Campaners a L’Alqueria el dissabte dia 18 de setembre de 2010. Els campaners de L’Alqueria volem transmetre-vos la nostra satisfació per la vostra participación en aquesta la nostra festa i dirvos que la vida pega moltes voltes i nosaltres estem per a lo que fasa falta.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    El dissabte 23 d’octubre asistim com a invitats a la presentación de la nova colla de campaners d’Alaquàs, fins i tot participarem en el fabulos concert que real·litzaren en acabar la presentación.
=============================================================

Festivitat Santa Bárbara

      El diumenge dia 5 de Desembre celebrarem la festivitat de Santa Barbara patrona dels campaners.
     Tingerem tot el matí ple d’actes de tocs, repics i voltejos, el mès destacat fou com altres anys la pujada guiada al campanar amb una xicoteta explicació. Explicació que este any va ser com coneixer la llegenda d’una campana i les parts de la mateixa.
    Pujaren a la torre un total de 42 persones en un temps de 1 hora i 30 minuts.
     En finalitzar la visita a la torre efectuarem un últim vol de campanes en el nostre tradicional “les dones fan olla”.
     Desprès anárem a dinar al Restaurant  Ximo de Bellreguard els campaners, les nostres dones i fills , es a dir, tota la familia per a compensar-los de tot el temps que els furtem  amb les campanes.
      També vingeren invitats el señor Batle Voro Femenia Peiró, la nostra companyera i amiga Ana Castellà Peiró i els membres de l’associació Grans i Menuts que colaboraren amb nosaltres en el Xº Aniversari que celebràrem el passat 18 de setembre.
     Volem tornar a donar les gràcies a totes estes persones per la seua gran colaboració perqué la seua ajuda va ser fonamental per a dur a terme tal event.
GRÀCIES.
FOTOS


VIDEO

================================================================


Reunió de les colles Campaneres.

Reunió dels Campaners de la Diòcesis de València amb D.Carlos Osoro Arquebisbe de València

    El passat dia 23 de desembre asistírem a la reunió de les Associacións de Campaners de la Diòcesis de València amb Monsenyor D. Carlos Osoro Arquebisbe de València.
    La reunió va tindre lloc al saló gòtic del palau Arquebisbal a la qual asistiren diferents colles de campaners com: Albaida, Ontinyent, Petrer, Massanassa, Alaquàs, Cheste, Moixent, Sagra, Villar del Arzobispo etc.
    L’ Arquebisbe va tindre unes paraules per a les colles allí presents i també a les que no pogueren asistir de agraïment per la llavor que estem duent a terme, ja que gràcies a les nostres iniciatives el món de les campanes continua estiguen viu i fins i tot continua creixent ja que van eixint noves colles de campaners per tota la Comunitat Valenciana.
    Per la nostra part li duguerem uns xicotets detalls a D. Carlos ja que nosalters aquest any em celebrat el nostre Xº Aniversari i l’obsequiàrem amb una gorreta, un pergamí, un xicotet quadre amb la foto en la sala de campanes revoltejant-les i finalment un DVD del dia de la celebració del nostre aniversari. També altres colles li portaren algún detall com els d’Albaida amb dolços tradicionals de la seua población i els d’Ontinyent amb un altre DVD amb la història del campanar de la Vila, Santa Maria.
    També l’ Arquebisbe tingue un detalls per a tots el campaners allí presents amb un Evangueli Paraula i Vida 2011.