Campanomusic

EL CAMPANOMUSIC:

 
El Campanomusic és una estructura metàl.lica i desmuntable la qual alberga 2 campanes.

Les campanes són: Sant Lluis Gonzaga, amb un pes de 13 kg. aproximadament, i amb una nota musical de MI. L’altra campana és anomenada La Divina Aurora i amb un pes de 21 kg. fa sonar la seua nota musical amb un RE.

Aquesta estructura és molt lleugera i permet actuar en qualsevol lloc i en especial en les entrades Cristianes, amb la banda de música o les colles de dolçainers, acompanyant amb el so de les campanes les marxes cristianes  i donant-li un so molt característic com són les campanes en el mon Cristià.

L’acompanyament amb les marxes cristianes són una combinació de tocs al ritme de la música i en acabar estes les campanes poden fer un xicotet volteig fins que comence de nou la marxa cristiana.

També obrim les entrades o encapçalem les filades o “boatos” amb la possibilitat de l'acompanyament de Retors, Bisbes, Cardenals, etc , ja que l’esglèsia en aquella època tenia molt de poder.

El Campanomusic es monta al lloc de la seua actuació amb un temps de 15 a 20 minuts i es pot moure per qualsevol lloc, arrossegat per tant sols una persona.

Aquest té la possibilitat d’anar vestit amb unes teles per a dissimular l’estructura metàl.lica,  amb 2 torxes de foc i una Creu a la part superior de l’estructura la qual ens indica la seua Cristiandat.

Amb el Campanomusic  podem oferir la possibilitat d’efectuar: Xarles i demostracions en escoles, instituts, universitats, associacions etc, Festes, Processons, Cavalcades de Reis, Entrades Cristianes, Misses de campanya, Concerts de música i tot allò que vosté dessitge amb Campanes.
                                                                                

    

No hay comentarios:

Publicar un comentario