viernes, 5 de octubre de 2012

ACTIVITATS OCTUBRE


Festivitat de la Mare de Déu de la Font a Villalonga.

  El diumenge dia 21 d’octubre a la població Saforenca de Villalonga, la qual està celebrant el seu 4º Centenari de la carta Pobla i el 300 Aniversari de la Mare de Déu de la Font com a patrona d’aquest poble, nosaltres amb el nostre Campanomòbil i les campanes de l’Esglesia dels Sants Reis efectuarem una exhibició de tocs, repics i voltejos medievals de forma tradicional.
  La gent queda molt sorpresa de la cantitat de tocs que i havien abans en l’època medieval, dons clar, les campanes eren l’internet de hui en dia. Després en la Processo també tocarem amb el Campanomòbil i en les campanes de la Capella de la Mare de Déu de la Font.
  Vull afegir també la gran col·laboració del nostre company Alex campaner de Llocnou de Sant Jeroni.

  
No a la fam del mon
  El passat dimecres dia 17 d’octubre a les 20’15h el campanar de L’Alqueria de la Comtessa i altres campanars de la comunitat fins i tot de tota Espanya ferem sonar les campanes contra la pobresa en el món.
  Així mateixa reivindicar el cumpliment per acabar la pobresa i la fam en el mon.
  Nosaltres tocarem el toc de la Mare de Déu dels Dessemparats i després el nostre tradicional “les dones fan olla en una cassola”
Entrada Cristiana de Callosa d’Ensarria.

El passat dissabte dia 13 d’octubre els campaners de L’Alqueria amb el seu Campanomóbil actuarem en l’entrada Cristiana de Callosa d’en Sarria.

  Acompanyant amb el so de les nostres campanes en el boato que aquest any lideraba la fila dels Navarros.

  Nosaltres desfilarem darrere d’una carroça que era la façana principal de l’Esglesia de dita localitat, així la gent vegent la seua Esglesia es quedaba sorpresa del so de les campanes.

  Com sempre, pasarem un dia molt emotiu i també disfrutarem de la companyia del nostre company Alex, campaner de Llocnou de Sant Jeroni.
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario